8814logo 8814alcim
transparent iamsocial 8814exploreronpicasa youtube sendamessage recommend

Sunday, 30 November 2008

bangkok, thaiföld


Visszamenoleg az odautrol par szo, mar innen a thai fovarosbol. Mivel a tuntetesek miatt Bangkok mindket repteret lezartak, kijevi gepunket egy bangkoktol delkeletre levo katonai legitamaszpontra iranyitottak at. Ez a repuloter foleg katonai gepeket szolgal ki, (a vietnami haboru alatt az amerikai B52-es gepek indultak innen bevetesre) most a hadsereg a kaosz merseklese erdekeben engedelyt adott nehany polgari jaratnak is a leszallasra. Mi a szerencsesebbek koze tartoztunk mert voltak olyan jaratok amiket teljesen toroltek, vagy iszonyat nagy kiterokkel valamelyik szomszedos orszagba iranyitottak at.

Innen ugyan eleg korulmegyesen tudtunk csak bejutni a varosba koszonhetoen a 200 km-es tavolsagnak de vegul ket masik arccal megosztva szereztunk egy taxit ami igy fejenkent 250 bahtert ket es fel ora alatt elhozott a khao san road kornyekere.


Az idejutas tehat majdnem zokkenomentes volt leszamitva a harom oras egyhelyben ulest a gepen a leszallas utan a horror sorbanallast az ukran vizumkerok mogott es a plusz taxizast. Igyhat egyaltalan nem szomorkodunk eddig minden nagyon jol alakul.

No comments:

Post a Comment

Ezt mondom: